Статті

Види заморозки. Навіщо потрібна «глазур»?

Цікавий факт: Якщо на замороженому морепродукті занадто товстий шар льоду, це означає, що його неодноразово піддавали розморожуванні/заморожуванню. Такий продукт краще не купувати.

Хек або Мерлуза?.. Блувайтінг або Путасу?..

Цікавий факт: Деякі види риб, які продаються в магазинах мають різні назви і навіть принципово різні ціни, хоча, по суті, є одним і тим же продуктом. Хочете знати які?

Сьомга або Лосоcь? Вічне питання...

Цікавий факт: Бували випадки, що лососем називали навіть форель. Хоча прийнято вважати, що лосось і сьомга це назви однієї і тієї ж риби.

Вялка бичка
Цікавий факт: При в'яленні бичок втрачає 80% вологи. Але корисні речовини, що містяться в ньому залишаються в м'ясі.
Пливе бичок, хитається

Цікавий факт: в г.Бердянске знаходиться пам'ятник "Бичкові-годувальнику". Завдяки цій рибі люди змогли вижити в голодні часи...

Показано 1 по 5 з 5 (Всього сторінок 1)
Введіть в це поле свою ел.адресу, і коли з'виться товар на складі, Ви негайно про це дізнаєтеся.